Inschrijf Lezing Bio Ron

  • Onderwerp van deze lezing : Vitale voeding en bodemkwaliteit
  • Datum: 01 november 2015, 13.00-15.30 uur
  • Locatie: Kampeerboerderij Arendshorst, Arendhorsterweg 1, 7731 RC Ommen
  • Deze cursus wordt gegeven door: Ron Hofman

Een super interessante, interactieve lezing over de relatie vitale voeding, biologische bodemkwaliteit en diergezondheid. Door Ron Hofman van Bio-Ron.

Kort samengevat gaat het over hoe je op een natuurlijke manier met je bodem en met je dieren om kunt gaan en hoe je je grond en je dieren in natuurlijk evenwicht kunt brengen. 
Voor een gezonde (moes)tuin heb je natuurlijk gezonde aarde nodig.
Hetzelfde geldt voor je dieren: zij zijn van jou afhankelijk, dus het minste dat je kunt doen, is zorgen voor hun basisbehoeften: goed voedsel, passende leefomgeving /  onderdak en schoon water.

Het totale evenwicht van een bodem, zowel fysisch, biologisch en chemisch, bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het gewas wat daarop groeit en daarmee de uiteindelijke waarde welke het heeft als voeding voor je dier.

Tijdens de lezing behandelen we biologisch weidebeheer, of / en over hoe je de inhoud van je stal en mest zodanig wilt laten composteren, dat je het weer kunt gebruiken voor voeding voor de bodem van de weide.

Voor wie zelf geen weide beheerd / heeft geeft deze informatie inzicht waarom biologisch toch een betere keuze is voor bodem, plant, dier en mens kortom voor de hele planeet.

Wanneer: zondag 01 november 2015
Waar: Kampeerboerderij Arendshorst, Arendhorsterweg 1, 7731 RC Ommen
Tijd: 13.00-15.30uur
Kosten: €17,50 pp.

Ik schrijf mij in voor de lezing van Bio Ron.
Mijn gegevens zijn:

Voornaam:
Achternaam:
Tel.nr:
Email:

Na het "Verzenden" van dit formulier ontvangt u van ons de bevestiging van uw aanmelding. Pas na tekenen van deze bevestiging is uw plaats daadwerkelijk voor u gereserveerd.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze hieronder kwijt:
 

Heeft u nog andere vragen? U kunt het contactformulier hiervoor raadplegen.

horse food