Resultaat

Wat heeft u bereikt na dit opleidingsjaar voor Eigenaren?

Naast een hoop gezelligheid zijn we erop gericht u na deze trainingsdagen met een enorme 'bak aan kennis' naar huis te laten gaan. U heeft voldoende materiaal om thuis lekker door te trainen, in dezelfde opgaande lijn als tijdens het "Opleidingsjaar voor Eigenaren".

Doordat de trainingsdagen al ingepland staan kunt u zeer gericht, gefocused en doelbewust een enorme sprong maken in uw ontwikkeling. Daardoor wordt het werk met uw paard een stuk makkelijker, plezieriger en zelfverzekerder..... en dat is toch waar u het in eerste instantie voor wilde doen, toch?
Plezier met je prachtige paard, lekker samen op pad.... en dat op een manier waarbij u de leiding houdt.

 Na dit  opleidingsjaar bent u breed opgeleid op paardengebied en bent u een trainer van uw paard die op verantwoorde wijze zijn kennis kan gebruiken om uw paard(en) te trainen op een, voor het paard, eerlijke manier.
Nu kunt u met gerichte vragen terecht bij de zadelpasser, de hoefsmid en uw dierenarts.... doordat uw eigen kennis vergroot heeft, kunt u betere keuzes maken in de toekomst.
U bent een vraagbaak voor de mensen om u heen en u bent in staat om te analyseren waar het paard en uzelf in de training blokkeren. U bent in staat om hierop adequaat te reageren en hier verandering in te brengen. 

U heeft naast de theoretische kennis ook voldoende praktijk lessen om de materie u eigen te maken. U leert door te doen maar ook door te kijken naar anderen. Vanaf de zijkant is het perspectief toch een stuk makkelijker zichtbaar wat het effect van de hulpen zijn voor het paard.

Daarnaast heeft u een breed netwerk opgebouwd waar u in de toekomst een beroep op kunt doen.

 

horse food