Kids lessen

Hedy, Julia en BonteOp het terrein van Trainingscentrum Paard Centraal worden op drie middagen in de week rijlessen gegeven met onze twee pony's.
 
De lessen worden gegeven door onze instructeur Hedy Siemerink. Zij is een zeer enthousiaste en ervaren docent met een hartstikke leuke klik met kinderen.
 
Over een kinderles denkt zij het volgende:
“Een ponyles bestaat niet uit alleen paardrijden. Ik stel mijzelf als doel om kinderen meer te leren dan enkel het rijden. Door de individuele aandacht, creëert ik een speels en doelgericht contact tussen  mij en de ruitertjes. De lesklanten komen iedere keer weer huppelend het terrein op!
 
Hoewel de kinderen voor een ponyles komen, heb ik ervaren dat het tijdens mijn lessen het ongemerkt ineens ook gaat Hedy en Amoraover zelfvertrouwen, enthousiasme, verlegenheid, angst, open worden in contact en allerlei andere gedragsaspecten dat bij het individuele kind past.
 
Daarnaast heb ik in de praktijk aandacht voor het juist verzorgen van de pony's, leren begrijpen hoe een paard denkt, veilig leren omgaan met een paard aan de hand (bijvoorbeeld in een obstakel-parcours) en het (leren) rijden.”
 
De kosten voor een les van Hedy van een uur zijn €20.
De lesmiddagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag.

Het is sowieso altijd mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een proefles in te plannen.

Heeft u vragen aan Hedy???
Dan kunt u haar bereiken op info@paardcentraal.nl of GSM 0622291151.

horse food